Ahogy azt a Facebook oldalamon már láthattad, elindult az Emlékálmodó Photography és a Páratlan Páros közös nyereményjátéka. A nevezés 4 egyszerű lépésből áll.

  1. Like-old az Emlékálmodó Photography Facebook oldalát.
  2. Like-old a Páratlan Páros Facebook oldalát.
  3. Nyilvánosan oszd meg ezt a képet. (Fontos, hogy publikus, azaz mindenki számára látható legyen a kép, máskülönben nem tudjuk ellenőrizni a megosztást és így sajnos nem érvényes a játékban való részvételed).
  4. Válaszolj a következő kérdésre: számodra mi a szeretet / szerelem?

A kérdésre többféleképpen is tudsz válaszolni. A kép alatt kommentben is megírhatod, hogy neked mit jelent a szeretet / szerelem vagy akár Facebook üzenetben is elküldheted nekem ezt. Persze ha az email címemre (hello@emlekalmodo.hu) vagy a Páratlan Páros email címére (info@paratlanparos.hu) küldöd a válaszod, az is teljesen tökéletes .

Az, hogy kinek mit jelent a szeretet és a szerelem, az természetesen nagyon eltérő. Ezzel tisztában vagyunk és ezzel a játékkal pont azt szeretnénk kideríteni, hogy milyen elképzeléseink vannak a világ legalapvetőbb és talán az egyik legkevésbé kézzelfoghatóbb érzéseiről, a szeretetről és a szerelemről. Válaszolni lehet akár egy szóval is, egy mondattal, egy rövid történettel, de akár egy képpel, videóval, zenével… Hunyd le a szemed, gondolj a szeretetre / szerelemre és oszd meg velünk, hogy mi jutott az eszedbe.

A játékban részt vevők között három nyereményt sorsolunk ki május 1-jén, vasárnap.

Az egyik nyereményünk egy 3 órás életvezetési konzultáció Drobinoha Ádámmal, akinek a siker, a produktivitás és a motiváció a szakterülete.
Továbbá kisorsolunk egy 3 alkalmas személyi edzést Kapin Bogival, aki segít neked elsajátítani a helyes edzés és az egészséges életmód alapjait.
Főnyereményünk pedig nem más, mint egy páros vagy egy portré fotózás az Emlékálmodó Photography felajánlásával! A nyertes eldöntheti, hogy páros fotózásban szeretne részt venni vagy portré fotózást szeretne.
Sok sikert kívánunk a játékhoz! Felmerülő kérdéseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal! Köszönjük!

Emlékálmodó Kata, Páratlan Páros Bogi és Páratlan Páros Ádi

Írj hozzászólást!