Emlékálmodó

Irtó sűrű napok vannak a hátam mögött. Egyik fotózást követte a másik napokon keresztül, lélegzetvételnyi időm sem volt feldolgozni a történteket, de ez így van rendjén. Élvezem, mikor folyamatosan lehet alkotni. Persze a végére már rendesen feszegetem a fizikai és a koncentrációs határaimat, de hát így fejlődünk, nem? Mivel a sorozatok publikálásával még várnom kell kicsit, míg minden kész lesz, ezért arra gondoltam, hogy biztos tetszene nektek, ha képes naplószerűen megosztanám veletek az élményeimet.

Szóval kezdődött az egész egy mókázós, sokat nevetős, járkálós kismama fotózással a Balaton-felvidéken. Csodás fényeink voltak és a pár is nagyon belejött a fotózásba, így könnyű dolgom volt.

Aztán indultam fel Budapestre, mert jópár megrendelésem ott volt. Kezdtük a Jógakaland webshop fotózásával. Egy nagyon szerethető, inspiráló kezdeményezésről van szó, hogyan szerettessük meg gyerekeinkkel is a jógát. Ez majd a jövőben nekem is fontos lesz, hisz én is szeretek jógázni… Úgyhogy most figyelek, tanulok, amíg meg felhasználhatom a tudásomat, buzgón fotózom a designer tárgyakat és a bejegyzés végén meglátjátok, hogy még mit. 

Innen egy kis szünet után mentem is a Budai Virágműhelybe, ahol a Greenway Design-nal alkotunk valami hihetetlen szuper dolgot, ami részben titeket is érint, de erről majd a későbbiekben. 

Aztán másnap korán reggel egy nagyon édes 8 hónapos kislányt fotóztam a szüleivel. Nagyon szerencsénk volt az idővel, hétágra sütött a nap, és mesés reggeli fényeink voltak. A kicsi Léna hamar összebarátkozott velem, mosolygott, fintorgott, játszott, élmény volt vele a ‘munka’.

Ezután siettem az Iparművészeti Múzeumba, ahol a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-ra voltunk hivatalosak Festy in Style-lal. Megnéztük a magyar designerek legújabb kollekcióit, fotóztunk, és természetesen vlogoltunk is, alig várom, hogy megmutathassam a végeredményt. 

Vasárnap a Jógakalandos mesekönyv bemutatóján fotózhattam, nagy élmény volt, mert az esemény keretén belül egy gyerekjóga órát is megörökítettem. Annyira cukik, ahogy koncentrálnak és próbálják a pózokat megcsinálni 

Majd mindezután leutaztam az Őrségbe, mert hétfőn a Pajtában kezdtem a napot egy újszülött baba fotózásával. Tökéletes modell volt Zsombi egy tökéletes helyszínen.

Szóval ezután a zsúfolt hét után végre hazatérhettem a kis otthonomba. Ide mindig jó hazaérni, és ez a kis hely minden alkalommal inspirál, így volt ez most is, így levezetésképpen még egy kis őszi hangulatfotózást rendeztem itthon, ha nem lett volna még elég. 

Írj hozzászólást!