Emlékálmodó

Hú, de régen jelentkeztem. Az őszi-téli időszak igazán sűrűre sikerült, imádtam minden pillanatát, de a fotózásokon, retusálásokon kívül semmire nem volt időm. Így most szép lassan megmutatom nektek, miket is készítettünk az utóbbi hetekben.

Kezdve az egyik óriási szerelem-munkával. Az ilyen fotózásokban tudom szerintem a legjobban elengedni a fantáziám, és mindenféle kreativitást kiélni, ami bennem van. A lakásomat is nagyon szeretem szépítgetni, és minden alkalommal öröm és béke tölt el, mikor hazatérek ide.

De egy-egy ilyen, a szívemhez is közel álló brandfotózás alkalmával aztán tényleg rengeteg hangulatot megteremtek a képek kedvéért.

Öröm számomra visszanézni ezeket a fotókat. Remélem neked is!

Ha többet szeretnél tudni a Blanche márkáról, vagy ismered már, és rendelni szeretnél, akkor itt teheted meg! Nálam biztosan sokat fogod látni a termékeket, mert egy ritka egymásra- találás ez, és egy igazán gyümölcsöző együttműködés.

Ha te is saját ‘gyermekedet’ nevelgeted egy márka képében, és úgy gondolod, hogy hasznos lehet a vállalkozásod számára néhány profi kép, akkor itt tudsz árajánlatot kérni.

Írj hozzászólást!