Emlékálmodó

Nagyon rég nem írtam. Nincs mentségem, zajlik az élet, folyik a munka. Sok mesélni valóm van, és még több megmutatandó fotóm.

Kezdjük ott, hogy a napokban Velencében voltam Festyvel. Egyrészről nagyon szeretem Olaszországot, másrészről pedig imádok fotózni (de ez már nem újdonság). Szóval számomra ez a pár nap tökéletes kombináció volt.

Dolgozni mentünk, vlogforgatás és rengeteg outfit befotózása várt ránk, de pont úgy éreztük magunkat, mintha egész nap várost néztünk volna, vagy pancsoltunk volna a tengerben, vagy fagyit nyaltunk volna a téren ücsörögve. Na jó, azért ennél sokkal de sokkal jobban elfáradtunk, de mégsem tűnt munkának a munka. Ilyen, amikor imádod, amit csinálsz.

Sok szempontból ez egy erős fejlődési szakasz volt szakmailag nekem, sok új dologgal találkoztam, új helyezetkben kellett helyt állnom, új dolgokra jöttem rá…

A napjaink úgy néztek ki, hogy reggel elindultunk, jártuk a várost és jobbnál jobb spotokat kutattunk, fényeket kergettünk, és hangulatokat kerestünk, napi 8-10 órát fotóztunk, közben vlogrészeket forgattunk, reggel house tourt vettünk fel a szálláson, szóval nagyon mozgalmas pár nap volt. Én személy szerint minden percét élveztem, és szerintem ezzel Feszty is így volt, ahogy láttam.

Közben jókat ettünk, sőt egyik este egy random kis helyi koncertre is betévedtünk, ahol elkortyoltunk pár koktélt. És persze míg Feszty átöltözött egyik szettből a másikba, én átalakultam portré/fashion fotósból lifestyle fotóssá, és apró hangulatokat, pillanatokat kaptam lencsevégre körülöttünk. Ezeket apránként meg is mutatom nektek.

Párszor volt már lehetőségem külföldön dolgozni, de mind közül eddig ez volt a legnagyobb projekt. Nehezen foglalom szavakba, hogy mit is jelent ez nekem, vagy milyen hangulatban voltam kint. Talán legegyszerűbben úgy tudnám leírni, amikor azt érzi az ember, hogy a tökéletes pillanatban van a tökéletes helyen. Szóval hálás vagyok az égnek ezért az útért, és kívánom magamnak, hogy sok ilyenben lehessen még részem.

Lássuk az első adag válogatást.

Írj hozzászólást!